Kom ons bezoeken op de HISWA Amsterdam Boat Show!

Op zaterdag 16 april wordt in Scheveningen de ISAFety - beurs gehouden. Watersporters vinden hier alle informatie om veilig het water op te gaan.

De dag is speciaal bedoeld voor alle zoet - en zoutwatersporters, varend op meren, plassen, rivieren en op zee, die het thema veiligheid op het water serieus nemen. Dus roeiers, surfers, kiters, vissers, wedstrijd - en toerzeilers, pleziervaarders en uiteraard anderen belangstellenden zijn van harte welkom in de jachthaven van Scheveningen.

Tussen 11:00 en 17:00 uur wordt aan de Hellingweg een compleet beeld gepresenteerd van alle verkrijgbare veiligheidsmiddelen. U vindt er alles op het gebied van apparatuur, trainingen, reddingsmiddelen en keuringen. De deelnemende bedrijven zullen veel veiligheidsmiddelen tonen en demonstreren, bijvoorbeeld communicatie- en navigatieapparatuur, AIS systemen, kaarten, EHBO kits, brandblussers, veiligheidslijnen, lenspompen en reddingsboeien.

Bezoekers kunnen bovendien hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen voordelig laten keuren. De ISAFety - beurs vindt u ter hoogte van de Hellingweg 120 in Scheveningen. Toegang en parkeren is gratis

Dit initiatief van Jachtclub Scheveningen wordt ondersteund door het Watersportverbond, de KNRM, de Noordzee Club en de Delta Lloyd North Sea Regatta.


 

© 2017 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer