N307 Werkzaamheden Zwolsebrug van Roggebotcomplex

Rijkswaterstaat voert geduurde twee weekenden werkzaamheden uit aan de Zwolsebrug (N307) van het Roggebotcomplex. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen en testen van een aantal onderdelen van de brug. Dit is nodig om het complex in de toekomst veilig te blijven gebruiken en storingen te voorkomen.

De Zwolsebrug ook wel Roggebotbrug genoemd, ligt in de N307 tussen Lelystad en Kampen die Flevoland en Overijssel verbindt. Rijkswaterstaat vervangt een aantal onderdelen van de brug omdat ze het einde van hun technische levensduur hebben bereikt. Zo staat de brug weer gesteld voor de toekomst en worden storingen voorkomen.

Hinder scheepvaartverkeer
Tijdens de werkzaamheden aan de Zwolsebrug is het Roggebotcomplex gestremd voor de scheepvaart. Op de volgende dagen is de doorvaart gestremd en moet de scheepvaart omvaren:
Vrijdag 1 juli 20.00 uur tot en met zondag 3 juli 20.00 uur
Op vrijdag 8 juli 20.00 uur tot en met zaterdag 9 juli 20.00 uur is er mogelijk hinder voor het scheepvaartverkeer in verband met enkele testen van de brug.

Kijk ook op www.vaarweginformatie.nl voor informatie.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.


 

© 2018 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer