N307 Werkzaamheden Zwolsebrug van Roggebotcomplex

Rijkswaterstaat voerde in juni en begin juli gedurende twee weekenden werkzaamheden uit aan de Zwolsebrug (N307) van het Roggebotcomplex. Door uitloop van de werkzaamheden wordt in juli één extra weekend ingepland. Van vrijdag 15 juli 20.00 uur tot zondag 17 juli 20.00 uur moet het wegverkeer op de N307 in beide richtingen rekening houden met extra reistijd van circa 20 minuten.  Tijdens dit weekend is het Roggebotcomplex gestremd voor scheepvaartverkeer.

Werkzaamheden Zwolsebrug
De Zwolsebrug, ook wel Roggebotbrug genoemd, ligt in de N307 tussen Lelystad en Kampen die Flevoland en Overijssel verbindt. Rijkswaterstaat vervangt een aantal onderdelen van de brug, omdat ze het einde van hun technische levensduur hebben bereikt. Dit is nodig om het complex in de toekomst veilig te blijven gebruiken en storingen te voorkomen.    

Hinder scheepvaartverkeer
Van vrijdag 15 juli 20.00 uur tot zondag 17 juli 20.00 uur is het Roggebotcomplex gestremd voor scheepvaart en moet het scheepvaartverkeer omvaren. Kijk voor informatie op www.vaarweginformatie.nl.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.


 

© 2017 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer