Recreatievaart in de Rotterdamse haven

Rijkswaterstaat houdt elke drie jaar een onderzoek onder beroepsvaart waarin u uw mening kunt geven over de dienstverlening van Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat wil steeds meer werken en denken vanuit de (vaar)weggebruikers. Welke vragen en wensen voor verbeteringen op de hoofdvaarwegen leeft er bij de beroepsvaart? Wat zijn hun belangen? We houden hierover een enquête. De onderwerpen in deze enquête gaan over vaarwegen, sluizen en bruggen, communicatie en informatie, samenwerking en wensen voor de toekomst. Aan het einde van de vragenlijst kunt u aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden van de resultaten van het onderzoek.

Graag willen wij u als binnenvaartschipper vragen mee te werken aan dit onderzoek!

Hoe kunt u deelnemen?
Het onderzoek wordt door TNS NIPO uitgevoerd. De vragenlijst staat online en is in te vullen op het moment dat u het beste uitkomt. Dit kunt u doen door naar de onderstaande website te gaan.

Voor Passagiersvaart:
http://survey09.tns-nipo.com/passagiersvaart

Voor Binnenvaart:
http://survey09.tns-nipo.com/binnenvaart

Onder de deelnemers worden 8 bol.com-bonnen ter waarde van 50 euro verloot. Wilt u de vragenlijst invullen vóór 26 juli? Het duurt ongeveer 20 minuten om de vragenlijst in te vullen. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met TNS NIPO via 020-5225431 of Claudia.Wirht@tns-nipo.com.

Wij hopen dat u uw mening wilt laten horen en willen u alvast hartelijk danken voor uw deelname.


 

© 2017 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer