Spoorbrug bij Dordrecht beperkt bediend

'Varen doe je Samen!' staat dit jaar weer met een informatieve stand op de HISWA te water. Inmiddels is de voorverkoop van de tickets gestart en zijn hier te bestellen. De beurs vindt plaats in Amsterdam, op de NDSM-werf aan de Noordelijke IJ-oever meren.

Voorlichting over veiligheid
Bereid je goed voor op het gebied van veiligheid. We informeren je graag over de veiligheidsvoorschriften, wetgeving en voorzorgsmaatregelen, maar geven ook praktische tips. Er liggen recente vaarkaarten klaar, zodat je interactief je eigen vaarervaring op het water kunt delen.

Mini Praktijkdagen 'Varen doe je Samen!'
Tijdens de HISWA te water kun je deelnemen aan de ‘mini VDJS praktijkdag’. Drie keer per dag wordt vanuit Amsterdam Marina met een motorboot van de vaarschool een interessant rondje van circa een uur over het IJ gevaren.

Het programma is toegespitst op de combinatie beroeps- en recreatievaart. Onder andere de situatie bij Amsterdam Marina, de vele ponten en snel varende ferry's, het oversteken van het IJ ter hoogte van de Houthaven (staande mast route), de aanbevolen oversteekplaats voor de recreatievaart richting de Oranjesluizen, de plaats op de vaarweg (vooral ter hoogte van het CS) en nog veel meer komt aan bod. Een leerzame praktische aanvulling op het theoretische vaarbewijs!

Er wordt gevaren om 13.00, 15.00 en 17.00 uur.
Per sessie kunnen maximaal 10 personen mee.
Deelname is gratis.
Meer informatie en inschrijven kan in de stand van VDJS (Stand K.326).


 

© 2017 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer