Staande Mast Route over Amsterdam tot nader order gestremd

publicatie:
21
-
03
-
2017
Wegens storing aan de Wiegbrug te Amsterdam is op vrijdag 17-03 omstreeks 16:30 uur de brug handmatig gesloten. Door schade aan het machinewerk is de Wiegbrug tot nader bericht niet bedienbaar. Maandag 20 maart werd de 1e (er zijn er 2)  truster van het bewegingswerk gedemonteerd. Afhankelijk van de schade zullen deze trusters gereviseerd of vervangen moeten worden. Omdat het maatwerk betreft zal de Wiegbrug zeker deze week niet meer in bedrijf komen. Er dient echter rekening gehouden te worden dat de huidige bedieningsbeperking langer kan duren.

Wegens storing aan de Wiegbrug te Amsterdam is op vrijdag 17-03 omstreeks 16:30 uur de brug handmatig gesloten. Door schade aan het machinewerk is de Wiegbrug tot nader bericht niet bedienbaar. 

Maandag 20 maart werd de 1e (er zijn er 2)  truster van het bewegingswerk gedemonteerd. Afhankelijk van de schade zullen deze trusters gereviseerd of vervangen moeten worden. Omdat het maatwerk betreft zal de Wiegbrug zeker deze week niet meer in bedrijf komen. Er dient echter rekening gehouden te worden dat de huidige bedieningsbeperking langer kan duren. 

De Wiegbrug (brug nr. 173) is een beweegbare brug over de Kostverlorenvaart in het Amsterdamse stadsdeel West (voorheen tussen de stadsdelen Oud-West en de Baarsjes). De brug verbindt de De Clercqstraat met de Admiraal de Ruijterweg.

Het betreft enkel de passage door Amsterdam, u kunt omvaren via de Staande Mast Route Noord-Nederland.  

Voor actuele informatie raadpleeg de website van vaarweginformatie: www.vaarweginformatie.nl


 

No items found.