Stremming Wilhelminasluis Zaandam voor scheepvaart

‘Varen doe je Samen!’ was aanwezig op de Boot Holland beurs in het WTC Expo van 12 t/m 17 februari 2016 in Leeuwarden. Meer informatie over Boot Holland kun je hier lezen.

De stand is drukbezocht en de gesprekken hebben bijgedragen aan de veiligheidsbewustwording op het water. Het 'Varen doe je Samen!'-team heeft veel mensen van informatie voorzien. Er zijn vragen gesteld en beantwoord over (vaarweg)situaties en vaarregels, dit aan de hand van de waterkaart van Noord-Nederland. Verder zijn de bezoekers geïnformeerd over de algemene 'Varen doe je Samen!'-informatie over (technische) preventie en reisvoorbereiding. Er is veel vraag geweest naar de laatste BPR-wijzingen en er is informatie verstrekt over het Klein Vaarbewijs. 

Tijdens de opening van de stand is de nieuwe brochure ‘Samen veilig varen’ gelanceerd. De voorlichting tijdens de beurs richtte zich vooral op de drie belangrijke aandachtspunten óp het water: vaar zoveel mogelijk stuurboordwal, passeer bruggen vlot en let op snelheid en golfslag. De bijbehorende BPR-borden waren dan ook prominent in de stand aanwezig. 

Wij zien u graag weer tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI van woensdag 16 tot en met zondag 20 maart op het Veiligheidseiland, waar ‘Varen doe je Samen!’ aanwezig zal zijn op standnummer: 07.103D. 


 

© 2017 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer