Vaar je wel eens in de omgeving Hollandsch Diep - Dordtsche Kil? Dan zoeken wij jou!

Waterrecreatie Nederland organiseert namens Rijkswaterstaat een panelsessie over het veiligheidsgevoel van vaarweggebruikers op het kruispunt Hollandsch Diep – Dordtsche Kil en de rol van informatie- en communicatievoorziening daarbij. 

We kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Als je geïnteresseerd bent, dan kun je je aanmelden voor de panelsessie van 29 september van 10.00 uur tot 13.00 uur te Duivelseiland Dordrecht (Van Leeuwenhoekweg 20, Dordrecht) door een mail te sturen naar info@varendoejesamen.nl. Bij eventuele vragen kun je ook bij dit emailadres terecht.

Hollandsch Diep - Dordtsche Kil

De kruising Hollandsch Diep - Dordtsche Kil wordt door verschillende gebruikers en belanghebbenden vaak als onveilig ervaren. Daarom heeft Rijkswaterstaat een aantal maatregelen met hen afgesproken. Een aantal van deze maatregelen zijn ondertussen doorgevoerd. Daarover willen wij nu graag met jullie in gesprek over het gevoel van veiligheid op dit traject en hoe de communicatievoorziening hieromheen georganiseerd is. 

Informatiesessie

In deze sessie willen we achterhalen in welke mate jij bereikt bent met de informatie en op welke manier we de communicatie met vaarweggebruikers hieromheen kunnen verbeteren. Daarnaast bieden we je in deze sessie de gelegenheid om informatie te krijgen over de maatregelen en hier vragen over te stellen. 

Het programma zal ongeveer 3 uur duren en zal onder andere bestaan uit: 

  1. Een interactieve communicatie sessie 
  2. Presentatie en Q&A over inhoudelijke maatregelen met afgevaardigde van Rijkswaterstaat 

We zijn op zoek naar enthousiaste schippers die ofwel regelmatig varen in de omgeving Moerdijk, of onlangs in het gebied hebben gevaren of verwachten dat dit seizoen te gaan doen. Wij zien ernaar uit met je samen te werken aan een veilige vaarweg!

(Foto: Rijkswaterstaat)


 

© 2020 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring   |