Varen doe je samen

Boet de Meerkoet leert je alles over veilig varen! Doe mee aan de leuke en spannende speurtocht op de watersportbeurs HISWA Amsterdam Boat Show! Weet jij het antwoord op de vragen? Volg de speurtocht vanaf de Funzone / Kids Zone over de beurs en maak kennis met Boet de Meerkoet op de stand van ‘Varen doe je Samen!’, standnummer 07.103D.

Volop activiteiten voor de jeugd
Voor de jeugd is van alles te beleven op HISWA 2016. Er is een spectaculaire skimboardbaan, waar je zelf stoere slides kan maken. In het speciale SUP- bassin worden sup-clinics peddel techniek en balans gegeven. Verder kun je ‘droog’ oefenen op een surfsimulator, balance boards, een roei-ergometer en een waterski-baan. En in RAI Haven liggen elektrische motorbootjes, waar de jeugd mee kan varen.

HISWA Amsterdam Boat Show
De HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van 16 t/m 20 maart 2016 in de RAI Amsterdam. De stand van ‘Varen doe je Samen!’ staat op het Veiligheidseiland en heeft standnummer 07.103D. Watersporters zijn welkom voor praktische tips en kunnen op een (interactieve) vaarkaart hun knelpunten aangeven. Naast de dagelijkse presentatie over veiligheid op het vaarwater, worden er filmbeelden getoond van specifieke situaties op het water. De openingstijden zijn te vinden op www.hiswarai.nl.
Meer informatie over ‘Varen doe je Samen!’ kun je vinden op www.varendoejesamen.nl of download de ‘Varen doe je Samen!’ App via Android of ITunes.


 

© 2017 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer