'Varen doe je Samen!' op Maritime Industry 2017

Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 mei 2017 is 'Varen doe je Samen!' aanwezig op de Maritime Industry beurs. Deze beurs vindt plaats in de evenementenhal in Gorinchem. ‘Varen doe je Samen!’ geeft voorlichting over de verkeersveiligheid op het water aan de bezoekers van Maritime Industry. Daarnaast lanceert ‘Varen doe je Samen!’ tijdens de beurs ludieke informatieve ansichtkaarten die koninklijke BLN-Schuttevaer ism 'Varen doe je Samen! heeft ontwikkeld.

Lancering ludieke informatieve 'Varen doe je Samen!' voorlichtingskaarten 
Tijdens de beurs lanceren we officieel de 'Varen doe je Samen!’ voorlichtingskaarten, die in samenwerking met koninklijke BLN-Schuttevaer zijn ontwikkeld. Grootzus ontwierp een vijftal kaarten waarmee op ludieke wijze de risico’s worden uitgebeeld. Daarnaast staan er tips op de kaarten om de vaarweg gezamenlijk zo veilig mogelijk te houden. Nieuwsgierig? De kaarten zijn verkrijgbaar in de stand van 'Varen doe je Samen!' en in de stand van Koninklijke BLN-Schuttevaer

Maritime Industry
Maritime Industry is met meer dan 500 exposanten en ruim 14.000 bezoekers het meest complete platform voor de binnenvaart, zeevaart en visserij. 'Varen doe je Samen!' hoopt je op één van deze dagen te mogen verwelkomen in stand 508. De ambassadeurs staan u graag te woord en zijn er om eventuele vragen te beantwoorden over veilig varen. Dit jaar is Maritime Industry nog groter dan voorheen. Een mooie gelegenheid om de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. 

Adres:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2 4207
HZ Gorinchem 

Programma
Klik hier voor een beschrijving van het volledige programma

Aanmelden
Wil je deze beurs bezoeken? Klik dan hier om je aan te melden. 


 

© 2018 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer