Veel aanloop in de stand van ‘Varen doe je Samen!’ bij watersportbeurs Boot Holland

De 'Varen doe je Samen!'-stand op Boot Holland is 12 februari met een officiele tint geopend. Door de uitreiking van de eerste brochure 'Samen veilig varen' aan mede-inititatiefnemer Rijkswaterstaat (Noord Nederland), provincie Fryslân en provincie Groningen is de stand in 'bedrijf' genomen. De voorlichting tijdens de beurs richt zich vooral op drie belangrijke aandachtspunten óp het water: vaar zoveel mogelijk stuurboordswal, passeer bruggen vlot en let op snelheid en golfslag. De bijbehorende BPR-borden zijn dan ook prominent in de stand aanwezig.

De eerste dag was er meteen al veel aanloop en heeft het 'Varen doe je Samen!'-team veel mensen van informatie voorzien. Ook worden er vele vragen beantwoord over (vaarweg)situaties en vaarregels, dit aan de hand van de waterkaart van Noord Nederland. De algemene 'Varen doe je Samen!'-informatie over (technische) preventie, reisvoorbereiding en veiligheid óp het vaarwater, maar ook de laatste BPR-wijzingen en informatie over Klein Vaarbewijs is op de stand aanwezig.  

Kortom, veel informatie, dus bezoek onze 'Varen doe je Samen!'-stand 5064 op Boot Holland in Leeuwarden, dit kan nog tot en met woensdag 17 februari.

Lees hier de nieuwe brochure.

Luister hier interview Omroep Fryslân over veilig varen: http://www.omropfryslan.nl/radioargyf#6

Zie ook eerder gepubliceerd persbericht hierover.

 


 

© 2017 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer