Website ‘Varen doe je Samen!’ doet het ook prima op je smartphone!

De ‘Varen doe je Samen!’ website is volledig responsive, wat betekent dat de site ook volledig geschikt om te gebruiken op je mobiele telefoon of tablet. Dat maakt het mogelijk om ook tijdens het varen bijvoorbeeld de VDJS Knooppunten direct op te vragen. Je hebt daar wel bereik (mobiel internet) voor nodig op je telefoon, maar dat is, zeker op de Nederlandse binnenwateren, tegenwoordig bijna overal het geval.

Offline gebruiken

Om de knooppunten te bekijken zonder bereik, kun je ook de VDJS App downloaden via de App/Play store. Als je in de Appstore zoekt op ‘Varen doe je Samen!’, verschijnt deze direct. Via de website is het ook mogelijk van alle knooppunten een pdf te downloaden, zodat je deze kunt opslaan op je smartphone of tablet, om te gebruiken als er geen mobiel bereik is.

Knooppunt informatie

De Varen doe je Samen!-Knooppunten zijn handige beschrijvingen van drukke vaarknooppunten in heel Nederland, vooral waar veel recreatie- en beroepsvaart elkaar tegenkomen op het water. De knooppunten zijn erg handig voor je reisvoorbereiding, maar ook om tijdens het varen te bekijken, als je zo’n vaargebied binnenvaart. Bijvoorbeeld overzichtelijke info over Het IJ, of de Volkeraksluizen zijn te vinden. Alle knooppunten van Nederland vind je HIER.

Overzicht per regio

Om de knooppunten snel te vinden op je mobiele telefoon, ga je gewoon via je browser naar www.varendoejesamen.nl en scroll je naar de blauwe overzichtskaart van Nederland. Op deze kaart kun je per regio kiezen welk knooppunt je wilt bekijken. Naast de knooppunten kun je ook alle brochures en nieuwsartikelen vinden op de website. Altijd handige, actuele informatie over alles wat over veiligheid op het water gaat. Breng ook eens een bezoek aan het VDJS Kenniscentrum, met veel informatie over vaaruitrusting, vaarregels, staande mast route, reisvoorbereiding, regelgeving en nog veel meer. 

Goede, veilige, vaart!


 

Knooppunten

Uw browser ondersteunt helaas geen dynamische kaarten.
© 2019 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring