Aftrap watersportseizoen 2024 op Boot Holland

publicatie:
14
-
03
-
2024
6 tot en met 10 maart stond de WTC Expo in Leeuwarden vol in het teken van watersport en sloepen.

Boot Holland trok duizenden bezoekers aan en trapte het begin van het watersportseizoen af. De beurs trok wel minder bezoekers dan de voorgaande editie, maar volgens de organisatie liet het evenement een positieve indruk achter.  

VDJS op de beurs

Naast vaartuigen, schepen en watersportuitrusting was er ook veel aandacht voor veilige waterrecreatie. Samen met onze partners stond ‘Varen doe je Samen!’ met een stand bij het Veiligheidsplein. Onder meer de politie, Rijkswaterstaat en provincie Fryslân stonden er met hun dienstvaartuigen.

Bezoekers konden bij de stand vragen stellen over veiligheid op het water, informatie ophalen bij de standmedewerkers en de vele uitgestalde brochures en infographics meenemen. Bijna dagelijks werd de vaarregelkennis van de beursbezoekers getest met een live Vaarquiz op ’t Palaver, een plek waar verschillende presentaties werden gehouden. De winnaar van de quiz ontving een leuke prijs.

Boot Holland 2025

De 33e editie van Boot Holland zit er weer op en wij willen de partners van VDJS bedanken voor hun deelname bij onze stand of op het Veiligheidsplein. Ondertussen staat de volgende editie alweer gepland. Deze zal plaatsvinden van 5 tot en met 9 maart 2025.

Goede, veilige vaart!

No items found.