Laatste Amsterdamse editie HISWA te Water druk bezocht

publicatie:
04
-
09
-
2017
Met 21751 bezoekers is de laatste Amsterdamse editie van de HISWA te Water goed bezocht. Eerdere edities waren wel eens drukker, maar de organisatie is tevreden: het publiek was zeer serieus en had een hoge koopbereidheid.

Met 21751 bezoekers is de laatste Amsterdamse editie van de HISWA te Water goed bezocht. Eerdere edities waren wel eens drukker, maar de organisatie is tevreden: het publiek was zeer serieus en had een hoge koopbereidheid, zo meldt de organisatie in een persbericht.

Positief

Beursmanager Michelle Jonker is positief: “Al de eerste beursdag verkochten exposanten boten. Daarnaast zijn er diverse proefvaarten geboekt en offertes opgevraagd. De verwachting is dat exposanten komende maanden meer verkopen zullen realiseren.” Van 29 augustus tot en met 3 september toonde de HISWA te water circa 250 boten, honderden watersportartikelen en een diversiteit aan activiteiten.

10 jaar Varen doe je Samen!

Tijdens de afgelopen HISWA te water werd het jubileum van Varen doe je Samen! gevierd. Met een extra grote stand, de Binnenvaartgame van de Provincie Zuid-Holland, de Vaarbewaarkaart, het boordboek en verschillende activiteiten werd er feestelijk aandacht aan de mijlpaal besteedt. Op de stand hebben we veel interessante gesprekken met bezoekers gevoerd over veiligheidssituaties op het water.

HISWA te water naar Lelystad

Vanaf 2018 verhuist de HISWA te water naar de evenementenhaven Bataviahaven in Lelystad. De in-water bootshow heeft met het oog op de toekomst een uitgebreide oriëntatie uitgevoerd. Deze heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat vanaf 2018 de HISWA te water in Lelystad plaatsvindt. Als de HISWA te water haar leidende positie wil behouden en wil laten groeien, is een verhuizing naar een ruimere locatie een vereiste. De mogelijkheden van de Bataviahaven bieden dermate veel voordelen, dat de HISWA te water heeft besloten al in 2018 gebruik te maken van de uitgebreide faciliteiten die de evenementenhaven te bieden heeft. HISWA te water 2018 vindt plaats van 4 tot en met 9 september 2018.

No items found.