De vijf meest gelezen artikelen van 2022 op een rijtje

publicatie:
23
-
12
-
2022
Het jaar loopt op het einde en dat is voor Varen doe je Samen! het moment om terug te blikken. We zijn in de statistieken gedoken om te zien welke artikelen het afgelopen jaar het meest door jullie gelezen zijn. Bekijk hieronder de top vijf van 2022:

Nieuws top vijf

Handig om te vermelden is dat we in de top vijf alleen de nieuwsartikelen noemen. Als we ook de andere pagina’s zouden meenemen, zouden de homepage en de pagina met Knooppunteninformatie en handige apps voor watersporters ook hoog scoren. De top 5 nieuwsberichten ziet er als volgt uit:

  1. Windkracht en de schaal van Beaufort: hoe zit het precies? - Het was kennelijk een winderig jaar, want er werd veel gezocht op informatie over windkracht en de schaal van Beaufort. Lees het artikel: Windkracht en de schaal van Beaufort.
  2. Snel varen? Bekijk de overzichtskaart snelvaargebieden – De interactieve kaart van Nederland met daarop de snelvaargebieden waar je sneller dan 20 km/u mag varen is net als vorig jaar ook dit jaar populair. Bekijk het artikel over de overzichtskaart snelvaargebieden.
  3. De vijf belangrijkste vaarregels - Het artikel met de belangrijkste vaarregels op een rij die je minimaal moet weten voordat je het water op gaat scoort ook hoog dit jaar. Handig voor nieuwe watersporters, maar ook als naslag. Bekijk de Vijf belangrijkste vaarregels.
  4. Handige watersport apps - We hebben verschillende handige apps voor watersporters voor je op een rijtje gezet. Bekijk de handige watersport apps.
  5. De Staande Mast Route – De informatiepagina over de Staande Mast Route is ook weer veel geraadpleegd. Lees er meer over in het artikel Staande Mast Route.

Dit waren de vijf meest gelezen artikelen op varendoejesamen.nl in 2022. Daarnaast werd er onder meer veel gezocht naar informatie over vaarregels, houdbaarheid van benzine, reisvoorbereiding en webinars

Goede, veilige vaart, ook in 2023!