Help je mee met Varen doe je Samen!?

publicatie:
14
-
06
-
2018
Steeds meer mensen weten Varen doe je Samen! te vinden. Dat is natuurlijk mooi, maar ook heel belangrijk om ons doel te bereiken: voorlichting geven over samen veilig varen. Om nog meer mensen te bereiken vragen we nu jouw hulp om onze boodschap nog verder te verspreiden. Download banners, advertorials en ons logo via de pagina Communicatiemiddelen.

Steeds meer mensen weten Varen doe je Samen! te vinden. Dat is natuurlijk mooi, maar ook heel belangrijk om ons doel te bereiken: veiligheidsbewustzijn bij vaarweggebruikers te vergroten door voorlichting geven over samen veilig varen. Om nog meer mensen te bereiken vragen we nu jouw hulp om onze boodschap nog verder te verspreiden.

Toolkit communicatiemiddelen

Heb je een website, clubblad of social media-groep en heb je daarop wat ruimte over? Gebruik die ruimte dan om ons te helpen Varen doe je Samen! onder de aandacht te brengen en het veiligheidsbewustzijn te vergroten. We hebben een handige ‘toolbox’ met communicatiemiddelen ontwikkeld om onze campagne onder de aandacht te brengen. Op de pagina Communicatiemiddelen staan onder meer banners voor websites (in verschillende maten) en advertorials (als pdf) voor in een clubblad, magazine of om zelf te printen en op de balie te leggen. Ook de (inhoud van de) brochures kunnen worden gebruikt/ingezet in jouw communicatie. Voor het prikbord hebben we een A3-poster gemaakt (op te halen in Amsterdam of op de beurs of zelf zelf uit te printen).

Social media

Ook via social media kun je ons helpen om onze boodschap te verspreiden. Door de berichten van onze kanalen te delen vergroten we ons bereik. Op Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube en Instagram plaatsen we met regelmaat allerlei interessante informatie berichten over veilig varen en onze campagne. Deel en like ons!

Waarom helpen?

Onze website is interessant voor alle typen waterrecreanten: ervaren en beginnend, op een klein bootje of groot schip. Met gevarieerde informatie ook voor kinderen en voor beroepsschippers. Want varen doen we tenslotte samen! Op duidelijke (knooppunten)kaarten kun je veiligheidsinformatie goed vinden. De website biedt veel informatie over veilig varen, goed vindbaar en gedocumenteerd, met veel achtergrondinformatie voor wie graag meer wil leren. Omdat varen reuze leuk is en veiligheid daar gewoon een onderdeel van is (of zou moeten zijn). Neem hiervoor een kijkje in het Kenniscentrum

Goede veilige vaart! 

Ga naar de pagina Communicatiemiddelen