Vlot en veilig door Flevoland: bekijk Flevovaarwegen.nl

publicatie:
29
-
08
-
2019
De provincie Flevoland heeft een nieuw platform gelanceerd waarop alle informatie over vaarwegen, fietspaden, wegen, bruggen en sluizen in Flevoland verzameld is: Flevovaarwegen.nl.

De provincie Flevoland heeft een nieuw platform gelanceerd waarop alle informatie over vaarwegen, fietspaden, wegen, bruggen en sluizen in Flevoland verzameld is: Flevovaarwegen.nl.

Overzicht

Werkzaamheden aan weg, brug of sluis staan op de website overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast is er een digitale vaarkaart met daarop de bruggen en sluizen te raadplegen. Ook onverwachte stremmingen als gevolg van een ongeluk of een storing van een sluis kun je via de Twittermeldingen terugvinden. Verder kun je zien welke grote verbeteringen er de komende jaren op stapel staan in de provincie.

SMS-waarschuwingsdienst

Op de website kun je je ook aanmelden voor een waarschuwingsdienst per sms. Als er iets aan de hand is op de door jou aangegeven routes word je hiervan per sms op de hoogte gesteld. Ook is het mogelijk via de website zelf meldingen te doen of verbetervoorstellen in te dienen.

Direct naar www.flevovaarwegen.nl