Lees de brochure: Wat (niet) te doen in geval van onderkoeling

Corona 

De noodzakelijke landelijke maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben grote consequenties voor iedereen. Momenteel valt niet in te schatten hoe lang de maatregelen nog van kracht zullen blijven. Om die reden hebben wij besloten onze voorlichtingscampagne volgens planning voort te zetten; zodat de informatie op onze website nu en de komende maanden up-to-date zal zijn en blijven. 

Varen doe je Samen! roept iedereen op de aanwijzingen van de Rijksoverheid op te volgen. Let goed op jezelf en op anderen, dit virus moeten we ook samen overwinnen!

Wist je dat kippenvel het eerste stadium van onderkoeling is? In het tweede stadium van onderkoeling gaat je lichaam rillen. In een volgend stadium word je suf en sloom en ga je slechter presteren.

Onderkoeling, ook wel hypothermie genoemd, kan iedereen overkomen. En omdat weinig mensen van het gevaar van onderkoeling op de hoogte zijn, kun je onnodig in een gevaarlijke situatie terechtkomen.

Lees in de vernieuwde brochure wat je kunt doen om onderkoeling te voorkomen en wat je moet doen als je er mee te maken krijgt.

Wat (niet) te doen in geval van onderkoeling


 

© 2020 Varen doe je Samen!  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring   |