De Vaarbewaarkaart nu ook in het Fries en Engels beschikbaar

publicatie:
25
-
05
-
2023
De handige Vaarbewaarkaart van Varen doe je Samen! is vanaf nu beschikbaar in twee nieuwe talen: het Fries en het Engels. Een Nederlandstalige en Duitstalige versie waren al beschikbaar. Alle varianten zijn gratis te downloaden via de website van Varen doe je Samen! en via <a href="http://www.vaarbewaarkaart.nl/">www.vaarbewaarkaart.nl</a>.

Vaarbewaarkaart

De Vaarbewaarkaart biedt een handig overzicht van vaartips, regels en seinen om als naslag aan boord (of digitaal) te bewaren. De kaart is bedoeld om vaarders die voor het eerst het water op gaan of vaarders die niet zo vaak varen te helpen met handige tips en de belangrijkste regels. Voor de ervaren vaarders is de Vaarbewaarkaart een soort ‘spiekbriefje’ voor ‘hoe zat dat ook alweer met…’. De gedrukte versie wordt uitgedeeld tijdens beurzen, evenementen, VDJS on Tour! en ook actief door onze partners uitgedeeld.

Nieuwe talen

De afgelopen jaren zijn er al vele duizenden exemplaren van de Vaarbewaarkaart uitgedeeld, zowel in het Nederlands als in het Duits. Omdat er steeds meer vraag kwam naar een Engelstalige en Friese variant hebben we deze nu ook toegevoegd. De Friese werd in nauwe samenwerking met de provincie Fryslân ontwikkeld.

Gratis downloaden

Alle versies van de Vaarbewaarkaart zijn gratis als PDF te downloaden via de link www.vaarbewaarkaart.nl, die doorverwijst naar Varen doe je Samen! 

Download nu de Vaarbewaarkaart in de taal van jouw keuze!