Hoe ervaar jij ‘Varen doe je Samen!’?

publicatie:
05
-
07
-
2018
Na ruim 10 jaar ‘Varen doe je Samen!’ is het tijd om te evalueren en te kijken of de uitgestippelde koers nog juist is. Hoe ervaar jij de voorlichtingscampagne 'Varen doe je Samen!'? Help ons door de enquête in te vullen, het duurt nog geen vijf minuten!

‘Varen doe je Samen!’ bestaat 10 jaar en om de twee jaar evalueren we of de uitgestippelde koers nog juist is. Hoe ervaar jij de voorlichtingscampagne 'Varen doe je Samen!'? Help ons door de enquête in te vullen, het duurt nog geen vijf minuten! 

Elk jaar gebeuren er helaas ongevallen op het water. Deze zijn vaak dan ook uitgebreid in het nieuws. De voorlichtingscampagne 'Varen doe je Samen!' (VDJS) is opgezet om de veiligheid op het water te vergroten. Dat gebeurt onder andere door voorlichting richting beroeps- en recreatievaart over de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende vaarweggebruikers, zogenaamd ‘veilig samen varen’, en over onderwerpen met betrekking tot preventie, reisvoorbereiding en vaarregels op het water. 

Naar de enquête

Met de resultaten van deze enquête wordt de voorlichtingscampagne geëvalueerd, en kan de campagne wellicht worden verbeterd.