No items found.
No items found.

Bezoek Varen doe je Samen! op Boot Holland 2024

publicatie:
20
-
02
-
2024
Van 6 tot en met 10 maart 2024 staat Varen doe je Samen! op de beurs Boot Holland in Leeuwarden. Samen met onze partners geven we voorlichting over veiligheid op het water. Kom je ook? Je vindt ons in stand 2076, vlakbij Entree Noord.

Bij de Varen doe je Samen! stand zijn vertegenwoordigers van de provincies Fryslân, Groningen en Overijssel aanwezig, net als Politie Landelijke Eenheid en Politie Noord-Nederland, Rijkswaterstaat, Dienst der Hydrografie (ministerie van Defensie) en het CBR. 

Stel je vragen

Je kunt bij ons op het veiligheidsplein terecht voor informatie over veilig varen. Ook kun je een gratis vaarbewaarkaart ophalen (handig voor op de boot!) en vragen stellen over veilig gedrag op het water, die wij samen met onze partners graag beantwoorden. Verder zijn vaar- en voertuigen te bekijken van de handhavende diensten zoals de politie. 

Voor wie veel nautische kennis heeft, is er dagelijks een vaarquiz (met VDJS prijs) op 't Palaver, het podium van Boot Holland.

Kom jij ook?

Kom jij tussen 6 en 10 maart naar Boot Holland? Vergeet dan niet even langs stand 2076 van Varen doe je Samen! te lopen. Je vindt ons direct naast het veiligheidsplein. Tickets voor Boot Holland zijn online of aan de kassa te verkrijgen.

No items found.