Lancering flyer campagne 'Vaarregels'

publicatie:
29
-
07
-
2016
Varen doe je Samen!’ lanceert de flyer 'Vaarregels' van de bewustwordingscampagne 'Vaarregels', in samenwerking met Rijkswaterstaat en Havenbedrijf Amsterdam. Doel van de humoristische informatieve campagne is om mensen op een leuke manier bewust te maken van de vaarregels op het water, om de vaarregels onderdeel te laten zijn van elke vaartocht.

Varen doe je Samen!’ lanceert de flyer van de bewustwordingscampagne ‘Vaarregels’, in samenwerking met Rijkswaterstaat en Havenbedrijf Amsterdam. Doel van de humoristische informatieve campagne is om mensen op een leuke manier bewust te maken van de vaarregels op het water, om de vaarregels onderdeel te laten zijn van elke vaartocht.

Filmpjes en flyer over de vaarregels
Voor de campagne zijn filmpjes en een flyer met zes vaarregels gemaakt en zullen gedurende de zomerperiode uitgebracht worden. De filmpjes kunnen bekeken worden via de website van ‘Varen doe je Samen!' en op de social media kanalen Facebook, Twitter en op YouTube 'Varen doe je Samen!'. Naast de vaarregels kun je in de flyer ook informatie vinden over de knooppunten, een goede vaaruitrusting, reisvoorbereiding en veiligheid op het water. Vandaag is de flyer gelanceerd. Door op de onderstaande afbeelding te klikken kun je de flyer bekijken.

Flyer Campagne 'Vaarregels'


Over het project ‘Varen doe je Samen!'
Veilig kunnen varen is voor de recreatie- en beroepsvaart van groot belang. Om de veiligheid op de Nederlandse grote vaarwegen te vergroten is 'Varen doe je Samen!' gelanceerd. Het gaat om een landelijk samenwerkingsproject van Rijkswaterstaat, de Provincies, Unie van Waterschappen, Port of Amsterdam, Port of Rotterdam, de Koninklijke BLN-Schuttevaer, KNRM, Reddingsbrigade, ANWB, HISWA Vereniging, Platform Waterrecreatie, Sportvisserij Nederland, Watersportverbond en Waterrecreatie Nederland. Naast voorlichting over de veiligheid, voorzorgsmaatregelen, nieuwe wet- en regelgeving, zijn mogelijke gevaarlijke situaties beschreven. Er zijn knooppuntenboekjes gemaakt met veilige adviesroutes. Kijk voor meer informatie op www.varendoejesamen.nl.