De vijf meest gelezen artikelen van 2020

publicatie:
28
-
12
-
2020
Het jaar 2020 loopt op het einde en dat is voor Varen doe je Samen! het moment om terug te blikken. We zijn in de statistieken gedoken om te zien welke artikelen het afgelopen jaar het meest door jullie gelezen zijn. Bekijk hieronder de top vijf van 2020.

Het jaar 2020 loopt op het einde en dat is voor Varen doe je Samen! het moment om terug te blikken. We zijn in de statistieken gedoken om te zien welke artikelen het afgelopen jaar het meest door jullie gelezen zijn. Bekijk hieronder de top vijf van 2020:

Nieuws top vijf

Handig om te vermelden is dat we in de top vijf alleen de nieuwsartikelen noemen. Als we ook de andere pagina’s zouden meenemen, zouden de homepage en de pagina met Knooppunteninformatie ook hoog scoren. De top 5 nieuwsberichten ziet er als volgt uit:

  1. Waterrecreatie en corona-maatregelen – Niet geheel onverwacht heeft het meest gelezen artikel alles te maken met de coronapandemie. Welke maatregelen waren er en wat betekende die maatregelen voor de waterrecreant? Lees het artikel ‘Waterrecreatie en corona-maatregelen’.
  2. Snel varen? Bekijk de overzichtskaart snelvaargebieden – De interactieve kaart van Nederland met daarop de snelvaargebieden waar je sneller dan 20 km/u mag varen is net als vorig jaar ook dit jaar populair. Bekijk het artikel over de overzichtskaart snelvaargebieden.
  3. Vanaf welke leeftijd mogen kinderen en jongeren zelfstandig varen?- Hoe oud moet je eigenlijk zijn om een boot te besturen? Dat vroegen veel mensen zich dit jaar af. Het antwoord lees je in het artikel: Vanaf welke leeftijd mogen kinderen en jongeren zelfstandig varen? 
  4. Voor het eerst het water op – Ook veel nieuwkomers wisten Varen doe je Samen! dit jaar te vinden en zochten naar tips en informatie voor recreanten die voor het eerst het water op gaan. Je leest er meer over in het artikel ‘Voor het eerst het water op’. 
  5. De Staande Mast Route – De informatiepagina over de Staande Mast Route is ook weer veel geraadpleegd. Lees er meer over in het artikel Staande Mast Route.

Dit waren de vijf meest gelezen artikelen op varendoejesamen.nl in 2020. Daarnaast werd er onder meer veel gezocht naar informatie over vaarregels, houdbaarheid van benzine, reisvoorbereiding en handige apps voor watersporters. 

Goede, veilige vaart, ook in 2021!