Nieuwe functies na update app ‘Regelgeving in jachthavens’

publicatie:
05
-
04
-
2023
Wat is de heersende wet- en regelgeving waar je als booteigenaar aan moet voldoen? Of hoe voer je als handhaver een controle uit op een jachthaven? Deze vragen worden beantwoord in de vernieuwde app 'Regelgeving in Jachthavens'.

In samenwerking met het CCV en Rijkswaterstaat is er gekeken naar hoe de branche nog beter geholpen kan worden in de strijd tegen ondermijning. Handhavers kunnen de vernieuwde app gebruiken als hulpmiddel voor het uitvoeren van een controle. Maar ook jachthaveneigenaren en booteigenaren kunnen er hun voordeel mee doen door onder meer het opzoeken van de heersende wet- en regelgeving. Daarnaast geeft de app de mogelijkheid om bij geconstateerde misstanden een melding te maken bij de verantwoordelijke handhavende instantie.

Wat is er nu precies gewijzigd?

Sinds het verschijnen van de app wordt deze veelvuldig gebruikt. Om deze app nog gebruiksvriendelijker én beter te maken is een aantal wijzigingen doorgevoerd, gebaseerd op de wens van de gebruiker. Denk hierbij aan een nieuwe hoofdcategorie Criminaliteit en de regionale gegevens van jouw waterschap. Daarnaast is er een verbeterde zoekfunctie en de toevoeging van ‘favorieten’ toegevoegd.

Waar vind ik de vernieuwde app?

Heb je hem al gedownload, dan hoef je niets te doen, behalve de update uit te voeren als dit wordt aangeven. Heb je de app nog niet, download hem gratis via de Appstore en Google Play Store.

Handig? Bekijk hier een overzicht van nog meer handige watersportapps. Maar blijf tijdens het varen altijd op de vaarweg letten!

Goede, veilige vaart!