Zonder brokken door de sluis? Hoedan?!

publicatie:
16
-
08
-
2019
In de zomermaanden kan het behoorlijk druk worden in de diverse sluizen in Nederland. Om alle beroeps- en recreatievaart vlot en veilig door de sluizen te laten komen, zet Rijkswaterstaat bij diverse sluizen de zogenoemde ‘Stewards op de sluizen’ in. Met tips en adviezen zorgen ze ervoor dat iedereen zo efficiënt en veilig mogelijk gebruik maakt van de sluis. De stewards staan tijdens de drukke zomermaanden bij diverse sluizen om te helpen.

In de zomermaanden kan het behoorlijk druk worden in de diverse sluizen in Nederland. Om alle beroeps- en recreatievaart vlot en veilig door de sluizen te laten komen, zet Rijkswaterstaat bij diverse sluizen de zogenoemde ‘Stewards op de sluizen’ in. 

Met tips en adviezen zorgen ze ervoor dat iedereen zo efficiënt en veilig mogelijk gebruik maakt van de sluis. De stewards staan tijdens de drukke zomermaanden bij diverse sluizen om te helpen.

#Hoedan?!

#Hoedan?! is een serie van Rijkswaterstaat speciaal voor jongeren waarin Rijkswaterstaatreporter Bart het werk van Rijkswaterstaat onderzoekt én meemaakt. In de nieuwe videoserie geeft Rijkswaterstaat antwoord op verschillende actuele vragen.

Sluis Linne

In onderstaande video neemt reporter Bart de proef op de som en en manoeuvreert met een kleine boot door de sluis Linne. Gelukkig krijgt hij hulp van sluissteward Roel. 

Bekijk de tips in: Zonder brokken door de sluis? #Hoedan?!