VDJS! Webinar: 'Fossielvrij varen'

Calendar
09
-
02
-
2024
-
09
-
02
-
2024
Clock
2:30
-
4:30

Op donderdag 8 februari 2024 organiseert Varen doe je Samen! in samenwerking met programma Duurzame Waterrecreatie het webinar ‘Fossielvrij varen’.

Op donderdag 8 februari 2024 organiseert Varen doe je Samen! in samenwerking met programma Duurzame Waterrecreatie het webinar ‘Fossielvrij varen’. Het webinar is bedoeld voor booteigenaren die zich afvragen hoe ze hun aandrijving fossielvrij(er) kunnen maken en hoe dit in de praktijk werkt.

Wat betekent dat nou: fossielvrij varen? Hoe werkt de ombouw van de bestaande vloot in de praktijk? En is jouw boot geschikt om over te gaan op fossielvrij varen? Of is dit alleen weggelegd voor nieuwe boten? Dit soort vragen worden tijdens het webinar behandeld. Experts nemen je mee door de mogelijkheden die er nu al zijn, de route naar fossielvrij(er) varen en er worden praktijkvragen beantwoord.

Praktische info

Het webinar duurt ongeveer een uur. Vooraf en tijdens het webinar is er ruimte om vragen te stellen. Deelname is voor alle geïnteresseerden gratis, aanmelden is wel noodzakelijk.

Datum: donderdag 8 februari 2024

Aanvang: 20.30 uur

Platform: livestream via YouTube

       

Knooppunten

Uw browser ondersteunt helaas geen dynamische kaarten.
Alle knooppunten bekijken
Arrow right