10 jaar Varen doe je Samen! - Uitnodiging feestelijke netwerkdag

publicatie:
23
-
10
-
2017

Dit jaar bestaat ‘Varen doe je Samen!’ 10 jaar. Daarom nodigen wij je van harte uit voor een feestelijke netwerkdag en borrel bij Rijkswaterstaat te Westraven, Utrecht op dinsdag 14 november 2017. 

We willen op deze dag zowel inhoudelijk kennis delen als ook stilstaan bij de 10 jaar activiteiten en het opgebouwde netwerk. Verleden, heden en de toekomst van ons samenwerkingsverband zullen centraal staan. We nodigen dan ook mensen uit die meegebouwd hebben aan de 'Varen doe je Samen!' samenwerking de afgelopen 10 jaar (verleden) momenteel (heden) en de komende jaren (toekomst).

De ochtend zullen er een aantal inhoudelijke werksessies zijn. Aan het begin van de middag zullen we starten met de forumdiscussie “Innovaties op het water”. In deze forumdiscussie gaan we aan de hand van diverse thema’s in twee uur met elkaar in discussie op basis van een aantal stellingen en uitgangspunten. Vooraf aan de discussie zullen een aantal innovatieve thema’s en functies centraal komen te staan. We gaan het onder meer hebben over “Augmented Reality, nieuwe hulp bij het veilig navigeren”, “Zicht op recreatievaart, hoe krijgen we de recreatieve vaarweggebruiker in beeld?” en een inhoudelijke discussie over de toekomstvorm en werkzaamheden van Varen doe je Samen!. Hierbij is de basis steeds het netwerk van 'Varen doe je Samen!' met haar kennis in alle facetten. 

We willen op deze dag zowel inhoudelijk kennis delen als ook stilstaan bij de 10 jaar activiteiten en het opgebouwde netwerk. Verleden, heden en de toekomst van ons samenwerkingsverband zullen centraal staan. 

In de loop van de middag sluiten we de dag af met een feestelijke borrel.

Het programma: 

  • 10.00 uur – 12.00 uur Workshops/werksessies 'Varen doe je Samen!'

Thema’s: communicatie, knooppunten, presentaties geven, beurstraining, rol ambassadeurschap, nieuw op te pakken onderwerpen

  • 12.00 uur – 13.00 uur Lunch

  • 13.00 uur – 15.00 uur Forumdiscussie 
  • “Innovaties op het water”
  • 'Varen doe je Samen!' verleden, heden, toekomst

  • 15.00 uur – 18.00 uur Feestelijke borrel

           met om 16.00 uur Stilstaan bij 'Varen doe je Samen!' 10 jaar

Aanmelden

Aanmelden kan tot 7 november 2017 door een e-mail te sturen aan: info@varendoejesamen.nl

Vermeld bij de aanmelding of je de hele dag (10 uur), om 13 uur of om 15 uur komt. 

Indien je de ochtend komt horen we graag naar welk onderwerp (max 2) je interesse gaat. Communicatie, knooppunten, presentaties geven, beurstraining, rol ambassadeurschap, nieuw op te pakken onderwerpen

Wij verwelkomen je graag tijdens de viering van ons 10-jarig jubileum!


No items found.