19 mei open dag voor recreatie- en beroepsvaart Verkeerscentrale Rotterdam

publicatie:
11
-
05
-
2017
Veiligheid staat altijd voorop in de haven van Rotterdam. Duizenden recreatievaartuigen bezoeken jaarlijks de haven van Rotterdam waar zee- en binnenvaart intensief gebruik maakt van de rivieren en havens.  Om een veilige haven te blijven zet het Havenbedrijf Rotterdam op zaterdag 19 mei de deuren open van de Verkeerscentrale Rotterdam voor de beroeps- en pleziervaart. In het kader van “Veilig Varen doe je Samen, ook in een haven van Wereldklasse”, laat de divisie Havenmeester zien wat het Verkeersbegeleidend Systeem is en wat het betekent voor beroeps- en pleziervaart. We nemen de marifoongesprekken door en de aanmeldprocedures voor zeevaart, binnenvaart en pleziervaart waarbij ruimte is voor vragen en discussie. We sluiten af met een rondleiding over de werkvloer.

Veiligheid staat altijd voorop in de haven van Rotterdam. Duizenden recreatievaartuigen bezoeken jaarlijks de haven van Rotterdam waar zee- en binnenvaart intensief gebruik maakt van de rivieren en havens. Om een veilige haven te blijven zet het Havenbedrijf Rotterdam op vrijdag 19 mei de deuren open van de Verkeerscentrale Rotterdam voor de beroeps- en pleziervaart. 

In het kader van “Veilig Varen doe je Samen, ook in een haven van Wereldklasse”, laat de divisie Havenmeester zien wat het Verkeersbegeleidend Systeem is en wat het betekent voor beroeps- en pleziervaart. We nemen de marifoongesprekken door en de aanmeldprocedures voor zeevaart, binnenvaart en pleziervaart waarbij ruimte is voor vragen en discussie. We sluiten af met een rondleiding over de werkvloer. 

Er is een ochtend- en een middagprogramma. De ochtend start om 09.30 uur en eindigt om 12.00 uur. De middag start om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van Havenbedrijf Rotterdam waar ook de voorlichtingsfilm over ‘Veilig varen in een haven van Wereldklasse’ te zien is.

Schrijf je via deze link in voor de Open Dag.
Inlog: opendag (aan elkaar). 


No items found.