Bekijk de terugblik op 'VDJS On Tour' op de Friese Meren

publicatie:
26
-
06
-
2022
Bekijk hieronder de terugblik van het veiligheidsweekend Friese meren in het kader van 'Varen doe je Samen! on Tour'. Op 18 en 19 juni 2022 waren de ambassadeurs en vrijwilligers, samen met vertegenwoordigers van VDJS-partners aanwezig op de Friese meren bij Sneek en Grou om voorlichting te geven.Vaarweggebruikers konden direct vragen stellen aan medewerkers van bijvoorbeeld vaarwegbeheerders, politie, reddingsbrigade of de provincie. Lokale situaties werden aan de hand van de VDJS-knooppunten toegelicht.

Bekijk hieronder de terugblik van het veiligheidsweekend Friese meren in het kader van 'Varen doe je Samen! on Tour'. 

Op 18 en 19 juni 2022 waren de ambassadeurs en vrijwilligers, samen met vertegenwoordigers van VDJS-partners aanwezig op de Friese meren bij Sneek en Grou om voorlichting te geven.Vaarweggebruikers konden direct vragen stellen aan medewerkers van bijvoorbeeld vaarwegbeheerders, politie, reddingsbrigade of de provincie. Lokale situaties werden aan de hand van de VDJS-knooppunten toegelicht.

Ook werd er voorlichting gegeven over veilig varen, snelvaren, vaarregels en goede reisvoorbereiding. En voor alle vaarweggebruikers lag er een stevige Vaarbewaarkaart -een spiekbriefje met belangrijke regels- klaar!

De komende maanden bezoeken we tijdens 'On Tour' nog diverse andere plekken in Nederland.

Goede, veilige vaart!