No items found.
No items found.

Buitenhuizerbrug over Zijkanaal C hersteld: update bedienregime

publicatie:
05
-
02
-
2024
Wegens een storing werd de Buitenhuizerbrug over Zijkanaal C sinds enige tijd alleen op woensdagen op aanvraag bediend. De storing is inmiddels opgelost en het bedienregime wordt aangepast.

Bedienregime Buitenhuizerbrug

Vanaf zaterdag 10 februari 2024 tot en met woensdag 27 maart 2024 kunnen vaarweggebruikers een bediening aanvragen voor maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur. Een aanvraag kan vanaf een week tot 24 uur van tevoren ingediend worden via het webformulier Beter Bediend.

Vanaf donderdag 28 maart wordt de brug volgens het reguliere bedienregime voor het vaarseizoen bediend. Er is dan geen aanvraag meer nodig; de brug wordt op alle dagen van de week tussen 9.00 en 23.00 uur bediend wanneer schepen zich bij de brug melden via de meldknop of marifoonkanaal 18.

Stremmingen en werkzaamheden Staande Mastroute

Rijkswaterstaat adviseert rekening te houden met geplande werkzaamheden aan andere bruggen op de Staande Mastroute, zoals de Schipholbrug, maar ook bruggen die in beheer zijn van gemeenten of provincie zoals de Schouwbroekerbrug, Catharijnebrug en Cruquiusbrug.

Bereid je reis daarom voor door de actuele scheepvaartberichten (BAS) te checken op vaarweginformatie.nl.

Goede, veilige vaart!

No items found.