Doe mee met de Varen doe je Samen! Vaarquiz online

publicatie:
09
-
12
-
2020
Op donderdag 17 december 2020 organiseert Varen doe je Samen! de eerste editie van de online vaarquiz. Doe mee en test je kennis van de vaarregels, helemaal corona-proof vanuit je luie stoel.

Op donderdag 17 december 2020 organiseert Varen doe je Samen! de eerste editie van de online vaarquiz. Doe mee en test je kennis van de vaarregels, helemaal corona-proof vanuit je luie stoel.

Online vaarquiz

De bezoekers van de grote beurzen zullen de Varen doe je Samen!-vaarquiz wel kennen. Velen hebben hun kennis van de vaarregels al eens getest in onze stand de afgelopen jaren. Omdat we door de coronamaatregelen zoveel mogelijk thuis moeten blijven gaan we op donderdag 17 december 2020 de Vaarquiz online houden! Is jouw kennis nog op het juiste niveau? Hoe dan ook, je steekt er zeker wat van op en hebt gegarandeerd een leuke avond.

Meedoen?

Iedereen kan gratis meedoen! Meld je nu aan via ons Facebook-event of met een mailtje naar info@varendoejesamen.nl. Je krijgt daarna van ons informatie over de quiz en hoe je kunt inloggen om mee te doen. Alle informatie is te vinden op www.vaarquiz.nl.

Instructies aan deelnemers:

 1. De quiz werkt het beste met je computer EN je mobiele telefoon. Zet de slaapstand van je telefoon uit (via instellingen > beeldscherm). Start op je PC de Zoomlink: https://zoom.us/j/95285006066
 2. Neem deel door de QR-code op de eerste sheet te scannen of ga naar ahaslides.com/VDJS (op je telefoon)
 3. Daarna volgt een sheet waar je je naam kunt invullen.
 4. Geef antwoorden op je telefoon. De presentator zie je op je PC.
 5. Laat je beeld en geluid uit staan. (je geluid en camera zijn bij inloggen automatisch al gemute, we vragen jullie dit zo te laten.
 6. Stel vragen via de chat.
 7. We beginnen met een test-vraag

De zoomlink werkt vanaf 20.20 uur. De quiz start om 20.30 uur.

Veel plezier met de quiz!

Praktische informatie:

 • Wanneer: donderdag 17 december van 20:30 – 21:00 uur 
 • Hoe: digitaal via Zoom (https://zoom.us/j/95285006066 - 17 december vanaf 20:25 uur) en Aha Slides 
 • Voor wie: Iedereen die interesse heeft in veilig varen 
 • Kosten: geen!