Heeft u in het afgelopen jaar gevaren op de Nederlandse vaarwegen?

publicatie:
20
-
09
-
2016
Om te kunnen bepalen hoe tevreden de recreatievaarder is over de Nederlandse vaarwegen, voert I&O Research een tevredenheidsonderzoek uit. In dit onderzoek staat de volgende vraag centraal: ‘Hoe beleven en waarderen Nederlandse recreatievaarders de vaarwegen van Rijk en provincies?’ Het Platform WOW (Water Ontmoet Water) is opdrachtgever van dit onderzoek.

Dan nodigen we u graag uit voor een nieuw onderzoek!
Tevreden over uw vaarroute?

Hoe denkt u over de vaarwegen waarop u deze zomer heeft gevaren? Hoe beoordeelt u de veiligheid op het water en de communicatie door vaarwegbeheerders? En hoe is het gesteld met de bediening van bruggen en sluizen? Het landelijk Gebruikersonderzoek onder recreatievaarders is nog op zoek naar mensen die dit jaar hebben gevaren op de vaarwegen in de provincies Groningen, Flevoland en Drenthe. Zij vragen hen om hun mening over varen te geven in deze provincies. Het Platform WOW (Water Ontmoet Water) is opdrachtgever van dit onderzoek.

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten en kan via de onderstaande link.
www.startvragenlijst.nl/recreatievaart

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over het onderzoek kunt u terecht bij Marjolein Meurs van onderzoeksbureau I&O Research (m.meurs@ioresearch.nl). Namens het Platform WOW is Kim Hofhuis (kim.hofhuis@rws.nl) uw aanspreekpunt.


No items found.