Lancering ludieke informatieve 'Varen doe je Samen!' voorlichtingskaarten

publicatie:
09
-
05
-
2017
Vandaag, dinsdag 9 mei, heeft op de beurs Maritime Industry de lancering plaatsgevonden van de 'Varen doe je Samen!' voorlichtingskaarten, die in samenwerking met Koninklijke BLN-Schuttevaer zijn ontwikkeld. Grootzus ontwierp een vijftal kaarten waarmee op ludieke wijze de risico’s worden uitgebeeld. Daarnaast staan er tips op de kaarten om de vaarweg gezamenlijk zo veilig mogelijk te houden. Nieuwsgierig? De kaarten zijn verkrijgbaar in de stand van 'Varen doe je Samen!' (508) en in de stand van Koninklijke BLN-Schuttevaer.

Vandaag, dinsdag 9 mei, heeft op de beurs Maritime Industry de lancering plaatsgevonden van de 'Varen doe je Samen!' voorlichtingskaarten, die in samenwerking met Koninklijke BLN-Schuttevaer zijn ontwikkeld. Grootzus ontwierp een vijftal kaarten waarmee op ludieke wijze de risico’s worden uitgebeeld. Daarnaast staan er tips op de kaarten om de vaarweg gezamenlijk zo veilig mogelijk te houden. Nieuwsgierig? De kaarten zijn verkrijgbaar in de stand van 'Varen doe je Samen!' (508) en in de stand van Koninklijke BLN-Schuttevaer

Het project ‘Varen doe je Samen!’
Veilig kunnen varen is voor de recreatie- en beroepsvaart van groot belang. Om de veiligheid op de Nederlandse grote vaarwegen te vergroten is 'Varen doe je Samen!' gelanceerd. Het gaat om een landelijk samenwerkingsproject van onder andere provincies, Rijkswaterstaat, Koninklijke BLN-Schuttevaer, de watersportsector en de Unie van Waterschappen. Naast voorlichting over de veiligheid, voorzorgsmaatregelen, nieuwe wet- en regelgeving, zijn mogelijke gevaarlijke situaties beschreven in zgn. knooppunten. Deze veilige adviesroutes zijn gebundeld in de knooppuntenboekjes en zijn digitaal beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.varendoejesamen.nl.

Maritime Industry
Maritime Industry is met meer dan 500 exposanten en ruim 14.000 bezoekers het meest complete platform voor de binnenvaart, zeevaart en visserij. 'Varen doe je Samen!' hoopt je op één van deze dagen te mogen verwelkomen in stand 508. De ambassadeurs staan u graag te woord en zijn er om eventuele vragen te beantwoorden over veilig varen. Dit jaar is Maritime Industry nog groter dan voorheen. Een mooie gelegenheid om de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. 

Adres: 
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2 4207
HZ Gorinchem 

Programma 
Klik hier voor een beschrijving van het volledige programma

Aanmelden 
Wil je deze beurs bezoeken? Klik dan hier om je aan te melden. 


No items found.