Leidsevaart bij Rijnsaterwoude gestremd voor vaarverkeer

publicatie:
27
-
07
-
2017
Vanaf maandag 31 juli 2017 is de Leidsevaart gedurende de werkzaamheden geheel afgesloten voor vaarverkeer. De stremming duurt tot de werkzaamheden aan de nieuwe brug klaar zijn, naar verwachting tot eind maart 2018. De nieuwe doorvaarthoogte gaat van 2,50 meter naar 2,60 meter. In verband met de stremming van de Leidsevaartbrug zijn de openingstijden van de bruggen bij Bilderdam en de Tolbrug bij Leimuiden in de avonduren in de zomerperiode verruimd.

Vanaf maandag 31 juli 2017 is de Leidsevaart vanwege de vervanging van de Leidsevaartbrug bij Rijnsaterwoude geheel afgesloten voor vaarverkeer. De stremming duurt tot de werkzaamheden aan de nieuwe brug klaar zijn, naar verwachting tot eind maart 2018. De nieuwe doorvaarthoogte gaat van 2,50 meter naar 2,60 meter. In verband met de stremming van de Leidsevaartbrug zijn de openingstijden van de bruggen bij Bilderdam en de Tolbrug bij Leimuiden in de avonduren in de zomerperiode verruimd.

Werkzaamheden
De provincie Zuid-Holland start vanaf maandag 31 juli 2017 met de vervanging van de Leidsevaartbrug bij Rijnsaterwoude. De werkzaamheden zijn onderdeel van de maatregelen aan de N207 ter bevordering van de doorstroming van het verkeer en een betere bereikbaarheid van de regio. Naar verwachting is de nieuwe brug eind maart 2018 gereed.

Meer informatie:
Check de scheepvaartberichten via teletekst pagina 721 of via www.vaarweginformatie.nl. Op vaarweginformatie.nl vind je ook de actuele bedieningstijden.
No items found.