N207: Drecht bij Leimuiden weer open voor vaarverkeer

publicatie:
03
-
05
-
2016
De Drecht is vanaf vrijdag 20 mei 2016 weer tijdelijk toegankelijk voor vaarverkeer tot naar verwachting begin september 2016. De aannemer is 20 mei klaar met de sloopwerkzaamheden aan het eerste brugdeel van de Drechtbrug (N207) bij Leimuiden. Vanaf september start de aannemer met het slopen van het tweede brugdeel. Tot die tijd wordt de vaarweg opengesteld.

De Drecht is vanaf vrijdag 20 mei 2016 weer tijdelijk toegankelijk voor vaarverkeer tot naar verwachting begin september 2016. De aannemer is 20 mei klaar met de sloopwerkzaamheden aan het eerste brugdeel van de Drechtbrug (N207) bij Leimuiden. Vanaf september start de aannemer met het slopen van het tweede brugdeel. Tot die tijd wordt de vaarweg opengesteld. ​

Voor meer informatie klik hier.

Knelpunten N207 oplossen
Het vervangen van de Drechtbrug is onderdeel van de maatregelen die de provincie neemt om knelpunten tussen Leimuiden en Gouda/Bergambacht (N207) op te lossen. Door de maatregelen ontstaan er minder files en worden sluiproutes overbodig. Samen met omliggende gemeenten verbeteren we de doorstroming in het gebied. Zo maken we de regio beter bereikbaar en versterken we de economie.

Hinder tijdens de werkzaamheden                                                                                     
Waar gewerkt wordt, is overlast. Tijdens de werkzaamheden proberen we u zo volledig mogelijk te informeren om de hinder enigszins te beperken. Mocht u naar aanleiding van de uitvoering van de werkzaamheden nog vragen hebben of een melding willen maken dan kunt u deze sturen naar zuidholland@pzh.nl.

No items found.