Open dag Verkeerscentrale Rotterdam

publicatie:
08
-
04
-
2016
​Vrijdag 15 april zet het Havenbedrijf Rotterdam de deuren open van de Verkeerscentrale Rotterdam voor de beroeps- en pleziervaart. In het kader van “Veilig Varen doe je Samen”, ook in een haven van Wereldklasse, laat de divisie Havenmeester zien wat het Verkeersbegeleidend Systeem is en wat het betekent voor beroeps- en pleziervaart.

Nog enkele plaatsen beschikbaar in de ochtend.

Vrijdag 15 april zet het Havenbedrijf Rotterdam dedeuren open van de Verkeerscentrale Rotterdam voor de beroeps- en pleziervaart.In het kader van “Veilig Varen doe je Samen”, ook in een haven vanWereldklasse, laat de divisie Havenmeester zien wat het Verkeersbegeleidend Systeemis en wat het betekent voor beroeps- en pleziervaart. We nemen de marifoongesprekkendoor en de aanmeldprocedures voor zeevaart, binnenvaart en pleziervaart waarbijruimte is voor vragen en discussie. We sluiten af met een rondleiding over dewerkvloer.

We hebben een ochtend- en een middagprogramma. Deochtend start om 09.30 uur en eindigt om 12.00 uur. De middag is vol. (wijzigingen voorbehouden)

Aanmelden:

U kunt zich per email aanmelden bij t.leeuwen@portofrotterdam.com. maar vol is vol!
Graag vermelden dat u bij het ochtendprogramma aanwezig wilt zijn en met hoeveel personen u komt.​

No items found.