Succesvolle beursdeelname HISWA Amsterdam Boat Show!

publicatie:
14
-
03
-
2017
Vorige week vond de 62e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI plaats. 'Varen doe je Samen!' was hierbij met een stand aanwezig. Onze deelname aan de beurs is zeer succesvol geweest. Er was aan belangstelling geengebrek, veel geïnteresseerden bezochten de stand.

Vorige week vond de 62e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI plaats. 'Varen doe je Samen!' was hierbij met een stand aanwezig. Onze deelname aan de beurs is zeer succesvol geweest. Er was aan belangstelling geen gebrek, veel geïnteresseerden bezochten de stand. 

‘Varen doe je Samen!’ stond samen met de partijen True Heading Nederland BV, de Kustwacht, Dienst der Hydrografie, Agentschap Telecom en Rijkswaterstaat in hal 7 op het Veiligheidseiland. Samen hebben wij de HISWA bezoeker geïnformeerd over veiligheidsvoorschriften, wetgeving en voorzorgsmaatregelen. Van reddingsvest tot navigatie, van frequentiegebruik tot reddingsoperaties, aan alles was gedacht, dit onder het motto Denk Veilig!

De gesprekken en discussies in de stand hebben bijgedragen aan een stuk veiligheidsbewustwording op het water. We hebben veel aanloop gehad en het 'Varen doe je Samen!'-team heeft veel mensen van informatie voorzien. 

Naast adviezen en tips over veiligheid was er speciale aandacht voor onderwerpen met betrekking tot duurzaam vaargedrag, zoals het Blauwe Vaantje en Antifouling. Daarnaast hadden we een leuke Facebookactie en voor kinderen hadden wij leerzame kleurplaten van Boet de Meerkoet. Op de stand werden een aantal korte presentaties gegeven die ook op aanvraag op locatie gegeven kunnen worden. 

Op deze editie van de HISWA Amsterdam Boat Show kwamen meer dan 250 bedrijven en 35.000 bezoekers af. Met de Funsport Xperience in een extra hal van 4.000 vierkante meter konden jonge geïnteresseerden hun ei kwijt op het gebied van wind-, golf- en kitesurfen. De HISWA Amsterdam Boat Show vindt volgend jaar plaats van woensdag 7 maart tot en met zondag 11 maart.

Houd onze website en de nieuwsbrief in de gaten voordeelname van het project ‘Varen doe je Samen!’ aan één van de volgende watersportbeurzen. 

 

No items found.