Tweede editie Meevaarweekend op 4 en 5 juni 2022

publicatie:
21
-
03
-
2022
In het eerste weekend van juni 2022 zal de tweede editie van het Meevaarweekend plaatsvinden. Dit initiatief van Welkom op het water en partners werd in 2019 voor het georganiseerd. Door corona moest twee jaar overgeslagen worden, maar op 4 en 5 juni staat het Meevaarweekend 2022 op de agenda.

In het eerste weekend van juni 2022 zal de tweede editie van het Meevaarweekend plaatsvinden. Dit initiatief van Welkom op het water en partners werd in 2019 voor het eerst georganiseerd. Door corona moest twee jaar overgeslagen worden, maar op 4 en 5 juni staat het Meevaarweekend 2022 op de agenda.

Meevaren

Tijdens dit weekend worden booteigenaren, watersportondernemers en -verenigingen gevraagd om iemand het water op te nemen die nog nooit gevaren heeft. Recreëren en sporten op het water is natuurlijk voor iedereen. Toch is het zo dat een groot deel van de Nederlanders nog niet actief is op het water.

Door het Meevaarweekend te organiseren willen de betrokken partijen hier graag verandering in brengen. Door het hele land kunnen geïnteresseerden bij watersportbedrijven terecht en vinden er leuke activiteiten plaats. Maar het voornaamste doel is natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen het water op gaan!

Tien tips voor veilig meevaren

Veel lezers van de website van Varen doe je Samen! weten hoe leuk varen is. Om het plezier van het water te delen met meer mensen en om te laten zien wat het water allemaal te bieden heeft is het dus leuk om mensen mee te laten varen op jouw boot. Bekijk ook zeker de Tien tips voor een veilig meevaarweekend

Want, veilig meevaren doen we samen!