Varen doe je Samen' op Watersportmarkt in Roermond

publicatie:
27
-
06
-
2016
Op 26 juni werd voor de 4e maal bij Maas en Roer en 1e maal als onderdeel van Maasplassen Nautique een watersportmarkt bij Maas en Roer georganiseerd waar 'Varen doe je Samen!' en het Watersportverbond ook aan deelnamen. Ooit begonnen als 2e hands watersportmarkt voor leden van Maas en Roer aan het begin van het watersportseizoen. Gedurende de volgende jaren langzaam gegroeid tot watersportmarkt voor leden van alle Roermondse Watersportverenigingen.

Op 26 juni werd voor de 4e maal bij Maas en Roer en 1e maal als onderdeel van Maasplassen Nautique een watersportmarkt bij Maas en Roer georganiseerd waar 'Varen doe je Samen!' en het Watersportverbond ook aan deelnamen. Ooit begonnen als 2e hands watersportmarkt voor leden van Maas en Roer aan het begin van het watersportseizoen. Gedurende de volgende jaren langzaam gegroeid tot watersportmarkt voor leden van alle Roermondse Watersportverenigingen.

Dit jaar voor de eerste keer georganiseerd als het Maas en Roer evenement van het regio overkoepelende Maasplassen Nautique in het midden van het wintersportseizoen. Er was veel belangstelling voor het project 'Varen doe je Samen!' en vooral voor de Staande Mast route. Het was een geslaagde dag voor beide organisaties. 

No items found.