Veel aandacht voor voorlichting tijdens Visserijdagen in Harlingen

publicatie:
08
-
09
-
2017
Zaterdag 2 september heeft Rijkswaterstaat in samenwerking met de Provinciale waterstaat op de visserijdagen in Harlingen voorlichting gegeven over de werkzaamheden die zij uitvoeren. Het zorgen voor een vlotte en veilige scheepvaaart is een belangrijk onderdeel van deze werkzaamheden.

Zaterdag 2 september heeft Rijkswaterstaat in samenwerking met de Provinciale waterstaat op de Visserijdagen in Harlingen voorlichting gegeven over de werkzaamheden die zij uitvoeren. Het zorgen voor een vlotte en veilige scheepvaaart is een belangrijk onderdeel van deze werkzaamheden. 

Tevens is een andere taak het toezicht op de waterkwaliteit. Deze taken worden uitgevoerd met patrouilleschepen van zowel Rijkswaterstaat als de Provinciale waterstaat. Er was een stand ingericht waar folders en brochures van Varen doe je Samen! werden uitgedeeld. Ook lag een patrouilleboot van Rijkswaterstaat die bezichtigd kon worden.

Voorlichting over regels

De bezoekers zijn tijdens de Visserijdagen met name voorgelicht over de regels die gelden op de Rijks- en Provinciale waterwegen en de regels op de Waddenzee. De voorlichters kregen veel aanloop en vragen aan de stand en spreken van een geslaagde dag.

No items found.