Watersportseizoen 2019 start met verschillende beurzen: kom ook!

publicatie:
17
-
01
-
2019
Varen doe je Samen!' geeft je voor het aankomende vaarseizoen graag informatie over veilig varen en nodigt je daarom uit voor een bezoek aan onze stand op de beurzen Boot Holland (standnummer 5033) van 9 t/m 14 februari in Leeuwarden en de HISWA Amsterdam Boat Show van 7 t/m 11 maart in de RAI Amsterdam.

Met de start van het watersportseizoen in het vooruitzicht zijn er speciaal voor de watersporter een aantal interessante beurzen te bezoeken, zoals:

  • Boot Holland in Leeuwarden, van 8 t/m 13 februari 2019;
  • Belgian Boat Show in Gent, van 9 - 11 en van 15 - 17 februari 2019;
  • HISWA Amsterdam Boat Show, van 6 t/m 10 maart, RAI Amsterdam

Kom ook!

'Varen doe je Samen!' geeft je voor het aankomende vaarseizoen graag informatie over veilig varen en nodigt je daarom uit voor een bezoek aan onze stand op de beurzen Boot Holland (standnummer 5011) van 8 t/m 13 februari in Leeuwarden en de HISWA Amsterdam Boat Show van 6 t/m 10 maart in de RAI Amsterdam.

Tips en adviezen

Op de 'Varen doe je Samen!'-stand staan adviezen en tips over veiligheid op het water centraal. We nodigen bezoekers uit het gesprek aan te gaan over (on)veilige situaties op het water aan de hand van fysieke (vaar)kaarten. Om te leren van deze situaties, hebben we ook de mogelijkheid om digitaal informatie in te zien en aan te leveren. Er is informatiemateriaal beschikbaar. Tevens zullen er informatieve, regionale filmbeelden getoond worden van veilig varen op het water en wordt er een korte informatieve interactieve presentatie gegeven.

Heb je een vraag over een specifieke (veiligheids)situatie op het water, kom dan langs op onze stand!

No items found.