Werkzaamheden aan de brug Vrouwenakker in De Kwakel

publicatie:
06
-
04
-
2016
​De provincie Noord-Holland verricht van 11 tot en met 19 april 2016 werkzaamheden aan de brug Vrouwenakker in De Kwakel. Door een mankement aan een onderdeel van de brug, het zogenaamde lager, gaat de brug niet meer goed open en dicht. Dat is ook de oorzaak gebleken van de geluidshinder die wordt ervaren in de directe omgeving. Het lager van de brug wordt vervangen.

De provincie Noord-Holland verricht van 11 tot en met 22 april 2016 werkzaamheden aan de brug Vrouwenakker in De Kwakel. Door een mankement aan een onderdeel van de brug, het zogenaamde lager, gaat de brug niet meer goed open en dicht. Dat is ook de oorzaak gebleken van de geluidshinder die wordt ervaren in de directe omgeving. Het lager van de brug wordt vervangen.

Gevolgen scheepvaart
De brug blijft tot en met 22 april volledig afgesloten voor verkeer. Ook voor de scheepvaart blijft tot en met 22 april een stremming van kracht. Vanaf zaterdag 23 april kunnen zowel het weg- als het scheepvaartverkeer weer gebruik maken van de brug.

Meer informatie

Met vragen of klachten over de werkzaamheden kunt u terecht bij het Servicepunt provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/Amstelland of Twitter (@ProvincieNH).


No items found.