Combineer de praktijk(er)vaartocht Amsterdam met een bezoek aan de HISWA te water!

publicatie:
22
-
08
-
2017
Op woensdag 30 augustus vindt de 'Varen doe je Samen!' praktijk(er)vaartocht plaats op de Amsterdamse grachten. Tegelijk is de HISWA te water-beurs in de Amsterdam Marina. Varen doe je Samen heeft nu een aantrekkelijke beursaanbieding: je kunt een bezoek aan de beurs combineren met de praktijk(er)vaartocht voor slechts 55 euro.

Op woensdag 30 augustus vindt een 'Varen doe je Samen!' praktijk(er)vaartocht plaats op de Amsterdamse grachten. Tegelijk is de HISWA te water-beurs in de Amsterdam Marina. Varen doe je Samen! biedt nu de mogelijkheid de praktijk(er)vaartocht te combineren met een bezoek aan de beurs voor slechts 55 euro.

Praktijk(er)vaartocht op de Amsterdamse grachten

De praktijk(er)vaartocht is een interessante route met een ruime sloep door Amsterdam, onder andere over de Amstel, de Prinsengracht, de Houthavens en het IJ. Onder begeleiding van een ervaren schipper komen alle facetten van varen door Amsterdam aan bod. 

Het programma van de vaartocht: 

  • 14.00 Ontvangst, kennismaking en uitleg programma 
  • 14.30 Trossen los 
  • 17.45 Terug aan wal en nabespreking 
  • 18.00 Afsluiting 

Lees meer over de praktijk(er)vaartocht Amsterdam.

Bezoek Varen doe je Samen! op de HISWA te water

Van 29 augustus t/m 3 september staat Varen doe je Samen! op de Hiswa te water. In stand T22 kun je terecht voor veel informatie over veilig varen, interessante presentaties, demonstraties van verschillende watersport-apps en nog veel meer. De beurs is iedere dag van 10-18 uur geopend. Lees hier wat je kunt verwachten op de stand van Varen doe je Samen!.

Combineer de vaartocht met een bezoek aan de HISWA te water

Wil je zowel deelnemen aan de praktijk(er)vaartocht als de beurs bezoeken? Via Varen doe je Samen kun je beide combineren voor slechts 55 euro per persoon. Hiervoor krijg je 1 dag toegang tot de HISWA te water en deelname aan de vaartocht, inclusief koffie of thee. Aanmelden kan via info@varendoejesamen.nl onder vermelding van beursaanbieding, naam, adres en contactgegevens en het aantal personen. Let op: er zijn maximaal 10 plaatsen aan boord. Na aanmelding ontvang je de praktische informatie zoals de route, parkeren en kleding. 

We zien je graag op stand T22 op de HISWA te water! 

Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan de praktijkdag. De organisatie accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de praktijkdag.

No items found.