De ‘Varen doe je Samen!’ voorlichtingskaarten

publicatie:
27
-
06
-
2017
Tijdens de beurs Maritime Industry 2017 lanceerden Koninklijke BLN-Schuttevaer en ‘Varen doe je Samen!’ officieel de 'Varen doe je Samen’ voorlichtingskaarten. Grootzus ontwierp een vijftal kaarten waarmee op ludieke wijze de risico’s worden uitgebeeld. Daarnaast staan er tips op de kaarten om de vaarweg gezamenlijk zo veilig mogelijk te houden.  De kaarten, inclusief houder, zijn verkrijgbaar voorondernemingen en verenigingen zoals jachthavens, watersportverenigingen etc. Door de kaarten bijvoorbeeld bij de receptie te plaatsen kun je je bezoekers opeen leuke wijze informeren over veilig varen. Bestellen kan door een mail te sturen met uw gegevens aan: info@varendoejesamen.nl. Er zijn een beperkt aantal van deze houders inclusief kaarten beschikbaar, dus op = op.

Tijdens de beurs Maritime Industry 2017 lanceerden Koninklijke BLN-Schuttevaer en ‘Varen doe je Samen!’ officieel de 'Varen doe je Samen’ voorlichtingskaarten.

Grootzus ontwierp een vijftal kaarten waarmee op ludieke wijze de risico’s worden uitgebeeld. Daarnaast staan er tips op de kaarten om de vaarweg gezamenlijk zo veilig mogelijk te houden. 

De kaarten, inclusief houder, zijn verkrijgbaar voorondernemingen en verenigingen zoals jachthavens, watersportverenigingen etc. Door de kaarten bijvoorbeeld bij de receptie te plaatsen kun je je bezoekers op een leuke wijze informeren over veilig varen. 

Bestellen kan door een mail te sturen met uw gegevens aan: info@varendoejesamen.nl. Er zijn een beperkt aantal van deze houders inclusief kaarten beschikbaar, dus op = op.

 


Onderstaand een overzicht van de voorlichtingskaarten:

klik op de afbeelding voor de tekst
No items found.