Succesvolle beursdeelname HISWA te water – ‘Varen doe je Samen!’

publicatie:
06
-
09
-
2016
De deelname van ‘Varen doe je Samen!’ aan watersportbeurs HISWA te water van 29 augustus tot en met 4 september, die dit jaar 23.620 bezoekers trok, was een succes. De ‘Varen doe je Samen!’ stand werd bemenst door 'Varen doe je Samen!'-ambassadeurs ​ en stond op een drukbezochte hoek in de grote tent.

De deelname van ‘Varen doe je Samen!’ aan watersportbeurs HISWA te water van 30 augustus tot en met 4 september, die dit jaar 23.620 bezoekers trok, was een succes. De ‘Varen doe je Samen!’ stand werd bemenst door 'Varen doe je Samen!'-ambassadeurs en stond op een drukbezochte hoek in de grote tent.

Dit jaarlijkse beursevenement was een prima gelegenheid om gesprekken te voeren mede aan de hand van fysieke (vaar)kaarten over (on)veilige situaties op het water. Ook zijn er vele adviezen en tips over veiligheid op het water gegeven. Het scheepvaartbord op de stand trok volop aandacht en was voor allerlei passanten aanleiding om een gesprek aan te gaan over de betekenis van het bord en de vaarregels op het water. Het ‘Varen doe je Samen!’ vlaggetje en het blauwe vaantje zijn door veel beursbezoekers meegenomen om in de mast te hijsen, zodat iedere watersporter ziet dat zij zich persoonlijk inzetten voor de veiligheid op het water en het behoud van onze vaargebieden. De informatieve en interactieve presentaties werden goed bezocht.

Verder was er volop belangstelling voor de korte (er)vaartocht op het IJ, het zogenaamde praktijkvaren, en hebben onze schippers vele vaartochten mogen maken. Niets is beter dan zelf ervaren hoe het op het water is en welke vaarregels van belang zijn. De (er)vaartocht op het IJ gemist? Met enige regelmaat bieden we een praktijk(er)vaartocht door de grachten van Amsterdam aan. Houd hiervoor onze website in de gaten. 

Wist je dat je ‘Varen doe je Samen!' ook via social media kunt volgen? Wij zijn te vinden op Facebook en Twitter.

No items found.