Uitnodiging feedbackbijeenkomst Agentschap Telecom

publicatie:
15
-
05
-
2017
Voor Agentschap telecom zijn klanten erg belangrijk. Daarom willen zij graag weten wat de leden van 'Varen doe je Samen!' van de dienstverlening van Agentschap Telecom vinden. En dan in het bijzonder van onze websiteagentschaptelecom.nl. Agentschap Telecom is de website aan het vernieuwen en input van bezoekers is daarbij zeer welkom. Daarom nodigen zij graag een aantal mensen via 'Varen doe je Samen!' uit voor een feedbacksessie.

Voor Agentschap Telecom zijn klanten erg belangrijk. Daarom willen zij graag weten wat de leden van 'Varen doe je Samen!' van de dienstverlening van Agentschap Telecom vinden. En dan in het bijzonder van de website agentschaptelecom.nl. Agentschap Telecom is de website aan het vernieuwen en input van bezoekers is daarbij zeer welkom. Daarom nodigen zij graag een aantal mensen via 'Varen doe je Samen!' uit voor een feedbacksessie. 

Programma feedbackbijeenkomst
In een sessie van tweeënhalf uur wil Agentschap Telecom we te weten komen wat goed gaat en wat beter kan op de huidige website. Daarnaast willen zij te weten komen welke onderwerpen belangrijk zijn voor bezoekers en waarom. Zij vragen dus om een actieve bijdrage van de aanwezigen. Als laatste laten zij een voorbeeld zien van hoe het gedeelte op de website er voor maritieme onderwerpen uit kan komen te zien. 

Praktische informatie
Datum:  Woensdag 7 juni 2017
Tijd:       11.00 tot 13.30 uur
Locatie:  Eenhoorn Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort 

Iedereen die meedoet krijgt een VVV-bon van 20 euro. Ook zorgt Agentschap Telecom voor koffie en thee en een verzorgde lunch met broodjes. De eventuele reis- en parkeerkosten van de deelnemers worden vergoed.

Wie wil er meedoen?
Aanmelden kan via info@agentschaptelecom.nl o.v.v. feedback bijeenkomst 7 juni. 

No items found.