Webinar: Denk mee over Vaarweginformatie.nl

publicatie:
13
-
02
-
2018
Onze vaste bezoekers kennen de website Vaarweginformatie.nl ongetwijfeld. Op deze pagina plaatst Rijkswaterstaat alle actuele informatie over de beschikbaarheid van de vaarweg.

Onze vaste bezoekers kennen de website Vaarweginformatie.nl ongetwijfeld. Op deze pagina plaatst Rijkswaterstaat alle actuele informatie over de beschikbaarheid van de vaarweg. Bijvoorbeeld over wijzigingen in bedieningstijden van bruggen en sluizen, geplande en ongeplande hinder, stremmingen en werkzaamheden. Vaarweginformatie.nl wordt binnenkort vernieuwd en Rijkswaterstaat wil graag weten welke wensen gebruikers hebben voor de nieuwe website en organiseert daarom een webinar.

Nieuwe website Vaarweginformatie

De nieuwe versie zal een nieuwe styling en een andere pagina-indeling hebben. De website wordt ook geschikt voor tablet en smartphone. Om de wensen van gebruikers in de ontwikkeling van de website mee te nemen, organiseert Rijkswaterstaat samen met de ontwikkelaar van de website een webinar.

Webinar 22 februari 2018

Een webinar is een online live seminar die op een PC of tablet kan worden gevolgd. Er kan worden gereageerd via een chat-functie. De webinar wordt op 22 februari 2018 's avonds om 19:30 uur georganiseerd en hieraan kunnen meerdere schippers deelnemen, die gebruik maken van de huidige website. Wil je meedenken? Je kunt je aanmelden voor de webinar via https://app.livestorm.co/technolution/webinar-vaarweginformatienl.  

Inschrijven kan tot 19 februari, het aantal deelnemers is gelimiteerd, dus wacht niet te lang!