Boot Holland 2017

publicatie:
16
-
02
-
2017
Varen doe je Samen!' heeft op Boot Holland gerichte informatie over veilig(er) varen aan de vaarweggebruiker gegeven. Er waren interessante gesprekken en discussies. Speciale aandacht was er voor de voorlichting over veilig varen in Noord Nederland met twee speerpunten

Boot Holland

'Varen doe je Samen!' heeft op Boot Holland gerichte informatie over veilig(er) varen aan de vaarweggebruiker gegeven. Er waren interessante gesprekken en discussies.

Speciale aandacht was er voor de voorlichting over veilig varen in Noord Nederland met twee speerpunten:

Op de stand werden een aantal korte presentatie gegeven die ook op aanvraag op locatie gegeven kunnen worden.

Boot Holland 
Boot Holland vond plaats van 10 t/m 15 februari 2017 in Leeuwarden. De stand van 'Varen doe je Samen!' was druk bezocht. Watersporters kwamen voor praktische tips. Meer informatie over ‘Varen doe je Samen!’ kun je vinden op www.varendoejesamen.nl of download de ‘Varen doe je Samen!’ App via Androidof ITunes.

Leeuwarden – De 27ste editie van Boot Holland is een groot succes geweest. In alles was te merken dat het vertrouwen in de economie zich ook steeds meer uitbetaald in de watersportbranche.Standhouders deden goede zaken en sinds jaren steeg het aantal directe verkopen op de beurs.

Boot Holland 2017 werd bezocht door 35.540 bezoekers. Dat dit iets minder is dan voorgaande editie, kwam grotendeels door een minder druk bezochte zondag. De doorgaans drukst bezochte dag was iets rustiger, wat de organisatie toeschrijft aan sneeuwval in veel plekken in ons land waardoor sommige bezoekers van verder weg het lieten afweten.

Lees hier het persbericht.

No items found.