Varen doe je Samen! aanwezig op Maritime Industry 2022

publicatie:
16
-
05
-
2022
Op dinsdag 17, 18 en 19 mei 2022 is 'Varen doe je Samen!' aanwezig op de vakbeurs voor de maritieme sector Maritime Industry. De zestiende editie van de beurs kon de afgelopen twee jaar niet doorgaan vanwege corona, maar opent nu weer de deuren. ‘Varen doe je Samen!’ geeft er voorlichting over de verkeersveiligheid op het water aan de bezoekers van Maritime Industry.

Op dinsdag 17, 18 en 19 mei 2022 is 'Varen doe je Samen!' aanwezig op de vakbeurs voor de maritieme sector Maritime Industry. De zestiende editie van de beurs kon de afgelopen twee jaar niet doorgaan vanwege corona, maar opent nu weer de deuren.  ‘Varen doe je Samen!’ geeft er voorlichting over de verkeersveiligheid op het water aan de bezoekers van Maritime Industry.

Maritime Industry

De beurs Maritime Industry telt Indstry telt jaarlijks ruim 350 exposanten en meer dan 10.000 bezoekers uit de sector. 'Varen doe je Samen!' hoopt je op één van deze dagen te mogen verwelkomen. De ambassadeurs staan je graag te woord en zijn er om eventuele vragen te beantwoorden over veilig varen.

Adres:

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Programma

Klik hier voor een beschrijving van het volledige programma.

Aanmelden

Wil je deze beurs bezoeken? Ga naar de aanmeldpagina.