Varen doe je Samen!' op Maritime Industry 2019

publicatie:
25
-
04
-
2019
Op 7, 8 en 9 mei 2019 is 'Varen doe je Samen!' aanwezig op de Maritime Industry beurs. Deze beurs vindt plaats in de evenementenhal in Gorinchem. ‘Varen doe je Samen!’ geeft voorlichting over de verkeersveiligheid op het water aan de bezoekers van Maritime Industry.

Op dinsdag 7, 8 en 9 mei 2019 is 'Varen doe je Samen!' aanwezig op de jubileumeditie van de Maritime Industry beurs. Deze beurs vindt dit jaar voor de 15e keer plaats in de evenementenhal in Gorinchem. ‘Varen doe je Samen!’ geeft voorlichting over de verkeersveiligheid op het water aan de bezoekers van Maritime Industry. Kom ons bezoeken op Maritime Industry!

Maritime Industry

De beurs Maritime Industry is met meer dan 500 exposanten en ruim 14.000 bezoekers het meest complete platform voor de binnenvaart, zeevaart en visserij. 'Varen doe je Samen!' hoopt je op één van deze dagen te mogen verwelkomen. De ambassadeurs staan je graag te woord en zijn er om eventuele vragen te beantwoorden over veilig varen. Dit jaar is Maritime Industry nog groter dan voorheen. Een mooie gelegenheid om de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. 

Adres:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem 

Programma
Klik hier voor een beschrijving van het volledige programma

Aanmelden
Wil je deze beurs bezoeken? Ga naar de aanmeldpagina.